FILOSOFIA

Qui té un gos a casa, o qui treballa amb ells, és bàsicament perquè s’estima els gossos, així és com hauria de ser.

Els gossos tenen una capacitat d’adaptació, d’aprenentatge i d’estimació increïbles.

Actualment, els humans intentem que els gossos s’adaptin al nostre ritme de vida. Si ens parem a mirar com se senten podrem veure que alguns pateixen estrès, ansietat, tenen alguna fòbia, etc.; que deriven en problemes de comportament, una sèrie de problemes psicològics que a la seva naturalesa són inexistents. Així doncs ens hauríem d’adaptar una mica més a la seva psicologia per evitar possibles mals comportaments.

Pel que fa a l’aprenentatge hi ha diferents tècniques. L’instintivisme és la tècnica que es basa en l’instint, la biologia i la psicologia del gos, és la més natural perquè el gos aprèn segons el seu codi vital.

Per últim, l’estimació. Els gossos ens donen molt d’afecte, ofereixen companyia, amistat, fidelitat, i moltes coses més. Hem de tenir en compte que ells també necessiten molt d’afecte i atenció, que els parlis, que els expliquis, sentir que existeixen i sentir-se útils.

Així doncs, la nostra filosofia és que els gossos s’adaptaran al nostre món tenint en compte la seva psicologia, que l’aprenentatge es realitzarà tenint en compte el seu instint i establirem un vincle fort i d’harmonia entre amo i gos mitjançant diverses pautes i mostres d’afecte.

Si tu també comparteixes la nostra filosofia, i necessites una mica d’ajuda amb el teu company pelut, no ho dubtis, contacta amb nosaltres! T’ajudarem a reconduïr els mals comportaments.