BIOGRAFIA I FORMACIÓ

INÈS GARRIDO PASCUAL

Començo la meva formació el 2007, en un Seminari de Psicologia Canina a Barcelona impartit per Orlando Eijo. Seguint sempre les seves tècniques, he realitzat cursos de:

 • Ensinistrament bàsic.
 • Educació del cadell.
 • Cria i reproducció.
 • Aromateràpia.
 • Masoteràpia.
 • Crioteràpia.
 • Termoteràpia.

L’Agost de 2013, viatjo a la Plata (Argentina) durant un mes per formar-me a l’Escola d’Orlando Eijo on participo en diferents cursos intensius. Gràcies a les instal·lacions, realitzo pràctiques diàriament amb una gran varietat de gossos de diferents races. Els cursos executats són:

 • Psicologia canina (Títol homologat per l’Associació d’Euskadi de Psicòlegs i Educadors Canins, AEPEC).
 • Coordinació canina per cinema i televisió.
 • Seguretat, defensa i atac (HID).
 • Gossos per a l’incentivació a la lectura dels nens.

Des de ben petita he tingut debilitat pels gossos, qualsevol gos que veia pel carrer m’havia d’acostar a saludar-lo. La psicologia era la meva vocació i els gossos el meu hobby. Descobrir l’existència de la Psicologia Canina, unint vocació i hobby, va ser la confirmació de que havia trobat el meu camí.

M’agrada escoltar, observar, aconsellar, parlar de psicologia, descobrir nous obstacles i resoldre’ls, però el que més m’agrada és ajudar, d’això es tracta la meva feina.