BIOGRAFIA I FORMACIÓ

INÈS GARRIDO PASCUAL

Començo la meva formació el 2007, en un Seminari de Psicologia Canina a Barcelona impartit per Orlando Eijo. Seguint sempre les seves tècniques, he realitzat cursos de:

 • Ensinistrament bàsic.
 • Educació del cadell.
 • Cria i reproducció.
 • Aromateràpia.
 • Masoteràpia.
 • Crioteràpia.
 • Termoteràpia.

L’Agost de 2013, viatjo a la Plata (Argentina) durant un mes per formar-me a l’Escola d’Orlando Eijo on participo en diferents cursos intensius. Gràcies a les instal·lacions, realitzo pràctiques diàriament amb una gran varietat de gossos de diferents races. Els cursos executats són:

 • Psicologia canina (Títol homologat per l’Associació d’Euskadi de Psicòlegs i Educadors Canins, AEPEC).
 • Coordinació canina per cinema i televisió.
 • Seguretat, defensa i atac (HID).
 • Gossos per a l’incentivació a la lectura dels nens.

Sempre he tingut debilitat pels gossos, qualsevol gos que veia pel carrer m’havia d’acostar a saludar-lo. La psicologia era la meva vocació i els gossos el meu hobby. Descobrir l’existència de la Psicologia Canina, unint vocació i hobby, va ser la confirmació de que havia trobat el meu camí.

M’agrada escoltar, observar, aconsellar, parlar de psicologia, descobrir nous obstacles i resoldre’ls, però el que més m’agrada és ajudar, d’això es tracta la meva feina.

LLUÍS NOLLA FERRER

Des de ben petit he conviscut amb gossos de diferents races, pastors alemanys, boxers, podencs, bichon maltés, yorkshire… tota la vida n’he estat envoltat, he pogut aprendre moltes coses de cada un d’ells, he experimentat i ells m’han ensenyat coses de mi mateix que ni jo coneixia.
Tot plegat ha fet que amb 37 anys tingui una gran experiència i molta connexió amb el món caní.
Durant tot aquest temps he fet diversos cursos però el més destacat i el que més m’ha marcat és el títol de Psicologia Canina Instintiva homologat per l’Associació d’Euskadi de Psicòlegs i Educadors Canins (AEPEC), impartit per Orlando Eijo l’agost del 2014.

M’encanta la meva feina, parlar amb la gent, ajudar-los, aprendre cada dia dels gossos i gaudir d’una feina que sempre és diferent.